24/7 destek

Hizmet her gün .

Satış
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4

Kraliyet Mavi Elbise mezuniyet için Iki Parçalı Kısa Gelinlik 2017 örgün Akşam Elbise ile taşlar ithal parti elbise 11.11

₺706.40

Stok durumu :Stokta var

Etiketler

 
 


sevgili arkadaşlar, bizim dükkana hoşgeldiniz. hakkımızda: biz bir fabrika var. biz kabul özel renkler, özel boyutları, veya özel tasarımlar. biz yüksek kaliteli elbiseler, ve hızlı teslimat, kaliteli hizmet. iade ve değişiklikler eğer biz hataları var, gibi stil, renk, boyutu, vb. biz kabul İade/exchange en kısa sürede bana başvurmanız gerekir, onunla memnun değilseniz.
aşağıdaki durumda mesaj bırakın: özel yapılmış boyut ve renk istiyorum; bize elbise ihtiyacınız kesin tarih söyleyin; elbise ayrıntıları diğer talepleri var
burada benim dükkanı politikası okuyunuz yerleştirmeden önce sizin sipariş özel renk/boyut: için özel renk/boyut, resme bakın renk/boyutu kartları, renk/boyutu referans için numune, ve bize sağlar ile bir özel renk/boyut, elbise siparişi vermeden. dikkat: evde kendiniz ölçüm düşündüğünüzden daha yanıltıcıdır çok olduğunu! en iyi sonuçlar için, her zaman ölçümleri bir profesyonel tarafından alınan yerel terzi. 1. kat uzunlukta elbiseler Için (gerekli bir boyutu gösterir.) yükseklik: _ göğüs: _ bel: _ kalça: _ yere içi boş: _ 2. For diğer (ayak bileği-uzunluk, çay-uzunluk, diz boyu, mini) elbiseler (gerekli bir boyutu gösterir.) yükseklik: _ göğüs: _ bel: _ kalça: _ yere içi boş: _ Bel için içi boş: _ bel Etek Boyu için/Alt (istediğiniz yere elbise biter): _
ve emin olun tüm boyutları dayalı benim " Ölçme Kılavuzu " Her Sayfa içinde benim elbise. kendinizi sorumlu olacak ve bana.
ve emin olun tüm boyutları dayalı benim " Ölçme Kılavuzu " Her Sayfa içinde benim elbise. kendinizi sorumlu olacak ve bana. ~~ SSS ~~~
17 en popüler soru ve 17 olan cevaplar için bilmek iyi bir pürüzsüz ve daha uygun deneyim.
soru 1:
sizin tercih temas yöntemi nedir?
cevap 1:
ben ŞIDDETLE size Mesaj Sistemi yoluyla bana ulaşın.
bu yüzden bizim tüm tutabilir konuşma tek bir yerde ve herhangi bir yanlış anlamayı önlemek veya hata.
ayrıca Ben mesaj sistemi üzerinden size hızlı cevap olabilir.
............................................................................
soru 2:
nasıl uzun zaman benim elbise bitirmek için almak istiyorum?
cevap 2:
*** ÖNEMLI NOT ***
yani benim üretim süresi 1-2 hafta alır bu dönemi üzerinde düzenli daha uzun.
ama sipariş önce ilk benimle irtibata geçiniz ve bana bildirin sizin Düğün/Olay tarihi ve konuşalım:
-onaylamak için zamanında sipariş bitirmek için yeterli zaman vardır sizin için Düğün/Olay?
-eğer sipariş bitirmek için Acele Hizmeti gerekli veya değil zamanında sizin için Düğün/Olay?
-sipariş için hangi zaman iyidir sizin için zamanında olması Düğün/Olay?
ben herhangi bir stres önlemek için size en uygun yoldur tavsiye :)
............................................................................
soru 3:
daha kısa sürede sipariş alabilirim sonra düzenli?
cevap 3:
evet yapabilirsiniz. ama ............................................................................. kullanılabilirlik için ilk benimle irtibata geçiniz
soru 4:
farklı bir renk daha sonra benim elbise Alabilirim gösterdi/benim resimler?
cevap 4:
evet tabii.
genellikle, benim gelinlik dantel malzemeler fildişi veya beyaz renk mevcuttur.
ama Ben benim büyük renk seçimi gelen başka renk underlay kullanabilirsiniz.
benim renk kitaplar için lütfen bana ulaşın
............................................................................
soru 5:
senin elbiseler çok güzel ama Ben benim elbise bazı değişiklikler yapmak istiyorum. mümkün mü?
cevap 5:
evet Ben benim ihtiyaçlarınıza göre elbiseler özelleştirebilirsiniz ve sizin için sadece onları benzersiz olun.
özel istekleri ilgili ilk benimle irtibata geçiniz, eğer herhangi bir.
............................................................................
soru 6:
Ben benim rüya elbise size bir resim göndermek ve bana için yapabilirsiniz?
cevap 6:
evet sen bana kendi resimlerinizi too. Ben sana anlatacağım onları kontrol sonra benim yorumlar.
............................................................................
soru 7:
nerede gemi musunuz?
cevap 7:
ben benim elbiseler Dünya Çapında gemi.
DHL, UPS, USPS, FedEx, TNT yöntemleri vardır ne Ben bir Takip numarası ile benim elbiseler gemi.
çok hızlı ve güvenli bir deneyim olacak.
senin konum ABD ise, İNGILTERE, kanada veya Avustralya, sonra genellikle 3-7 gün sürer.
............................................................................
soru 8:
Ben online izlemek nerede benim paket?
cevap 8:
evet yapabilirsiniz.
ben paket bir online sizin için takip numarası sağlayacaktır.
............................................................................
soru 9:
ne Ben tarzı sevmiyorum aldığınızda bana benim üzerinde elbise veya benim elbise tarzı yakışmıyor benim vücut tipi?

  • Birim Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

  • renk: navy blue, Siyah, Yeşil, Fildişi, Pembe, Beyaz
  • ABD boyutu: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
  • fırsat: Prom
  • öğe Türü: Gelinlik Modelleri
  • siluet: A-Line
  • Kol Style: Omuz kapalı
  • Dahili Sütyen: Evet
  • yaka: Yular
  • gerçek görüntüler: Evet
  • dekorasyon: Boncuklu kısım
  • kumaş Türü: Tül
  • malzeme: Polyester
  • tren: Hiçbiri
  • elbiseler Uzunluk: Üstü Diz, Mini
  • Marka Adı: forelsket
  • Kol Uzunluğu (cm): Kolsuz
  • is_customized: Evet
  • bel ölçüsü: Doğal
  • Style : sexy
  • For occasions: Prom / party / cocktail / formal gown/Bridesmaid dresses
  • color: black ,or colors in the color card
  • Fabric: beads
  • Back Design: backless
  • Year: 2017
  • Embellishment: beaded
  • Image Type: Actual Images

Değerlendirmenizi yazın!

1 2 3 4 5
Kalite
Fiyat